Komthuis Anna

Mijn website staat online, en wat ben ik blij met het resultaat ! Het laatste stuk om mijn praktijk een mooie doorstart te geven. Al jong was ik mij bewust dat ik meer wist, voelde en zag dan anderen om mij heen. Ik wist er niet zo goed mee om te gaan, maar door in contact te komen met andere lichtwerkers heb ik mij er meer in kunnen verdiepen en heb geleerd hoe ik mijn gave kan gebruiken om anderen en mezelf te helpen. Na het volgen van opleidingen en cursussen ben ik mij meer gaan ontwikkelen. In 2018 heb ik mijn bedrijf ‘Komthuis Anna’ opgestart, in eerste instantie alleen voor het spirituele, maar ik ontdekte al snel dat ik meer wilde. Ik ben altijd iemand geweest die voor anderen wil zorgen, zodat zij het goed hebben, als ik anderen kan helpen zich beter te voelen, dan geeft mij dat ook een goed gevoel. Er zijn zoveel mensen, vooral in deze tijd, die even niet meer weten wat ze moeten doen, in een burn-out of depressie zitten en een helpende hand nodig hebben. Daarom heb ik recent een opleiding tot coach gevolgd, om ook andere vormen van hulp te kunnen bieden en nog meer te kunnen betekenen voor anderen. Ik wijs je de weg, het is aan jou om die verder te bewandelen.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn