Komthuis Anna

Spiritueel consult

Een onrustige ziel

Weet u even niet meer wat te doen?

Vallen dingen in het leven u zwaar?

Heeft u vragen waar u het antwoord niet op kunt vinden?

Een spiritueel consult zal u verder op weg kunnen helpen! Ik geef tijdens het consult informatie en inzicht over uzelf en situaties. Ik reik u mijn hand en wijs u de richting die u op kunt gaan, u gaat uiteindelijk zelf aan de slag, zodat u meer innerlijke rust en balans zult vinden en ervaren.

De informatie kan ik doorkrijgen vanuit het Universum, van mijn en uw Hogere Zelf, via Reiki-handoplegging, kaartlegging of uw foto, met extra hulp van de Aartsengelen en de Opgestegen Meesters.

Wat voor u op dat moment belangrijk is krijg ik door, helaas zal u niet op al uw vragen meteen antwoord krijgen. Heb geduld en vertrouw! Hieronder vindt u de verschillende consulten die ik aanbied.

Kaartlegging

Met de 36 kaarten van Madam Lenormand kan ik u inzicht geven over situaties in uw leven. Een kaartlegging geeft aan wat voor u op dat moment belangrijk is om te weten of aan te pakken. Het kan dus zijn dat u (nog) geen antwoord krijgt op al uw vragen.

Kaartleggingen zijn zeker geen toekomstvoorspellingen, we beschikken namelijk over een eigen vrije wil. Het is wel een soort richtingaanwijzing van de weg die u kan gaan volgen, het is aan u om de oplossingen aan te grijpen, uw hartenwens te creëren en uw levensdoel te bereiken. Ik kan buiten de kaartlegging eventueel ook nog andere dingen doorkrijgen vanuit het Universum.

De leggingen zijn onderverdeeld in een kleine en een grote kaartlegging. De kleine legging is naar aanleiding van een persoonlijke vraag. De grote legging bevat een deel (recent) verleden, heden en evt. toekomst.

Fotolezen

De ogen zijn de spiegels van de ziel! Door het ‘lezen’ van een foto (onbewerkt en waarop de ogen duidelijk te zien zijn), kan ik informatie doorkrijgen over wie en wat je bent.

De foto ontvang ik graag van te voren, zodat ik in alle rust kan ‘lezen’ en de informatie die ik doorkrijg op papier zetten. Tijdens een consult kan ik mijn waarnemingen meer toelichten. Door contact te maken met jouw energie kan het zijn dat ik nog meer doorkrijg wat voor jou belangrijk is. Hierdoor krijg je meer inzicht in jezelf, over aan welke overtuigingen je vasthoudt, welke valkuilen je steeds weer tegenkomt en wat je er aan zou kunnen doen.

Dit alles om weer beter in het leven te staan en meer plezier te hebben in het leven!

(Ik lees alleen foto’s van jezelf of een dierbare overledene.)

Healing

‘Healing’ betekent in het Nederlands ‘genezing’ of ‘heel worden’. Het gaat om het in balans brengen van een verstoord evenwicht in de energieën van een persoon. Helen werkt holistisch, dat betekent genezing voor de totale mens. Op het geestelijke, lichamelijk, op het spirituele en emotionele vlak.

Tijdens een healing wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd, het energieveld wordt gezuiverd, energieblokkades worden opgeheven en de oorzaak van een klacht wordt aangepakt. Je zult ontvangen wat je op dat moment nodig hebt.

Een healer is als het ware een ‘doorgeefluik’ van universele energie …en krijgt daarbij vaak informatie door vanuit het Licht om je te ondersteunen of inzicht te geven op je pad. De healing wordt via de healer doorgegeven aan degene die wordt behandeld, het is dus niet de energie van de healer zelf die je ontvangt. We bezoeken een healer wanneer we psychisch of lichamelijk uit balans zijn, vastgelopen zijn in een relatie…wanneer we ziek…vermoeid , labiel of prikkelbaar zijn… Bij healing gaan we op zoek naar onderliggende oorzaken die je dagelijkse vreugde belemmeren.

Reacties op een healing kunnen zijn:

 • warmte/ kou voelen
 • ontkrampen
 • moeheid
 • emoties
 • het ontvangen van inzichten
 • ontgiften
 • totale ontspanning
  toenemende energie
 • beginverergering of verdwijnen van de pijn /klachten
 • betere verwerking van problemen
 • tintelingen
 • een gevoel van vreugde en welbevinden
 • emotionele bevrijding

De effecten van een healing kunnen direct merkbaar zijn…soms kan het een tijd duren.

Een healing is gericht op het creëren van meer energetisch evenwicht in jou en de wereld om je heen. Healing zet het proces in gang waarin jij naar je ware zelf toe groeit.

Boek uw consult

Heeft u interesse in een van mijn consulten? U kunt direct contact opnemen voor het plannen van een afpsraak!