Komthuis Anna

Reiki

Wat is Reiki?

Reiki is gebaseerd op de overdracht van Universele levensenergie tussen de gever en de cliënt. Tijdens de behandeling leg ik mijn handen op uw lichaam om de energie te laten stromen en eventuele blokkades vrij te maken.

Volgens de Chinese filosofie is deze Universele energie de onmisbare levenskracht die in alle levende wezens aanwezig is. Deze Universele energie wordt door Reiki gebruikt om het netwerk van energiebanen weer in evenwicht te brengen en te houden.

Ik geef 3 soorten Reiki:

Kundalini Reiki

Het Kundalini Reiki systeem is indertijd geïntroduceerd door Ole Gabrielse uit Denemarken. Ole Gabrielse heeft door jaren te mediteren contact gehad met Opgestegen Meester Kuthumi, die het Kundalini Reiki systeem aan hem heeft doorgegeven.

Dit is een krachtige Reikivorm die goed gebruikt kan worden bij onderliggende trauma’s, en ook is onderverdeeld in 6 vormen:

  • Geboorte trauma Reiki
  • Locatie Reiki
  • Vorige leven Reiki
  • DNA Reiki
  • Kristal Reiki
  • Diamant Reiki

Waterval Reiki

Zal lichaam, Geest en Ziel reinigen en genezen. Ziekte en pijn kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

Gold Reiki

Een Reikivorm die veel gebruikt wordt bij angst, stress, HSP, ADHD, PDD-NOS en autisme om meer rust en ontspanning te geven. Ook kan deze vorm negatieve energieën zuiveren in huis, vertrekken of voorwerpen.

Inwijdingen

Ik geef ook inwijdingen voor Reiki 1, 2 en Master. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Breng de balans terug in uw leven

U hoeft niet langer te wachten om weer tot rust te komen. Een afspraak maken is zo gedaan!